זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך מלח, שמן צמחי, זיתים kalamatan) זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שרימפס ים תיכוני ' N ' פסטה, שרימפס ופסטה ים תיכוניים, ו סלט פסטה ים תיכוני עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ב סיר 4 ליטר או תנור הולנדי, לבשל פסטה לפי ההוראות על החבילה, הוספת שרימפס במהלך 2 הדקות האחרונות של זמן הבישול. מבשלים עד פסטה הוא רך שרימפס ורודים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
ניקוז; לחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מערבבים 1/2 כוס גבינה ושאר החומרים למעט שמן לתוך פסטה מבושל שרימפס.