פסטה כרובית קלויה
פסטה כרובית קלויה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 530 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שאלוט, פסטה פנה), שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם כרובית קלויה ובשר חזיר, פסטה כרובית קלויה, ו פסטה עם כרובית קלויה ופרושוטו.
הוראות
מניחים מחבת קלייה כבדה קטנה בתנור. מחממים תנור ל 45
הסר מחבת מחוממת מראש מהתנור.
מוסיפים חמאה ושמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף שאלוט וכרובית למחבת; לזרוק מעיל.
אופים ב 450 במשך 10 דקות.
מוסיפים זיתים והבא 3 מרכיבים (דרך שום) למחבת; לזרוק לשלב.
אופים עוד 7 דקות או עד כרובית הוא רך משחימים.
לבשל פסטה במים רותחים 7 דקות או עד כמעט רך.
מסננים פסטה דרך מסננת מעל קערה, בהזמנת 1/2 כוס פסטה בישול נוזלי. להחזיר פסטה למחבת מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף בישול שמור תערובת נוזלי כרובית; לזרוק. לבשל 2 דקות או עד פסטה הוא אל דנטה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מפזרים פטרוזיליה, ומקשטים עם גבינה מגולחת.