פסטה מחבת עם נקניק, סקווש ותרד
פסטה מחבת עם נקניק, סקווש, תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 407 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, fusilli, סקוושוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נקניק מחבת ופסטה תרד, מחבת נקניק איטלקי מעל סקווש בלוט או פסטה, ו דלעת מחבת סקווש, נקניק ופסטה פנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד שהוא רק מתחיל חום, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הדלעת ואת הבישול הסופי עד הנקניק הוא כבר לא ורוד, 2 עד 3 דקות יותר.
באותו מחבת, מוודא כי רק 1 ½ כפות של נוזל הוא במחבת (הוספת שמן יותר אם יש צורך או ניקוז את השומן העודף), להוריד את החום בינוני ולהוסיף את שאלוט, קמצוץ של מלח, ואת פתיתי צ ' ילי ומבשלים עד שאלוט לרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת המרק, בעדינות לשבור את העגבניות עם כף עץ, ומתבלים עם מלח ופלפל. ואת הפסטה ולהתאים את החום כדי לשמור על בועות חזקות, פעיל לבשל עד הפסטה היא רק במכרז, 7-9 דקות.
מוסיף את הנקניק, סקווש ומערבבים בתרד ומבשלים עד הפסטה היא אל דנטה, עוד 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מניחים קערות הגשה העליון עם פרמזן ואת מנטה טרי.