קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

רסגולאס

רסגולאס
Rasgullas יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם הל טחון, סוכר, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: .

הוראות

1
מביאים את החלב לרתיחה במחבת כבדה עד שהוא מתחיל קצף; מיד מוסיפים את מיץ הסיד ומערבבים. זה יהיה קרדל מייד. אתה צריך לראות את מוצקי החלב (chenna) נפרד מי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
יוצקים לתוך מסננת מצופה בכותנה; לשטוף את chenna עם מים קרים כדי להיפטר מיץ הסיד. אפשר למים להתנקז לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
3
לאסוף את הקצוות בד מוסלין כמו חבילה ולבטא כמה שיותר מים ככל האפשר; מה שיש לך עכשיו הוא paneer רך. הפעל את paneer על מחצלת מתגלגלת או משטח חלק אחר. ללוש את paneer היטב לעשות משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
מיםמים
4
להתגלגל לתוך כדור ולחלק ל 20 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
5
מביאים את המים לרתיחה בסיר לחץ; מערבבים את הסוכר לתוך המים הרותחים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
6
מגלגלים כל חלק של paneer לתוך כדור חלק בין כפות הידיים, לוודא שאין סדקים; בעדינות להפיל את הכדורים לתוך סירופ חם. לאבטח את המכסה על סיר הלחץ ולהביא ללחץ. להפחית את החום בינוני נמוך ולחץ לבשל במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
סירופסירופ
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
7
לשחרר את הלחץ מן התנור תוך כדי ריצה מתחת למים; להסיר את המכסה. Rasgullas צריך להיות צף על סירופ והתרחב 2 או 3 פעמים בגודל.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
מיםמים
8
יוצקים את rasgullas וסירופ לקערה. מערבבים בעדינות את ההל לתוך התערובת. מקררים כדי להתקרר לחלוטין לפני ההגשה קר.
מרכיבים שתצטרך
הלהל
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה