פסטה עם אספרגוס, לימון, פרושוטו
פסטה עם אספרגוס, לימון, פרושוטו דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פרושוטו, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו פרושוטו ופסטה אספרגוס, אספרגוס עם פרושוטו ולימון, ו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאה חסה, פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
הוסף אספרגוס הבא 4 מרכיבים (אספרגוס דרך מלח). מכסים ומבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב prosciutto; קוק, חשוף, במשך 1 דקה.
מערבבים אספרגוס תערובת, פסטה וגבינה בקערה גדולה, משליך למעיל.