אם יש לכם זיתים, אספרגוס, פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . עם כפית מתכונים דומים: סלט פורטבלו ואספרגוס, פסטה פורטובלו טורקיה, ו Portobello Pasta Bake.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים והנוזלים המנוקזים של האספרגוס והזיתים; מביאים לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
זיתים
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
ניקוז.
3
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מטגנים פטריות, אפונה ותבלינים איטלקיים עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
פטריות
אפונה
5
במעבד מזון או בלנדר, אספרגוס מחית, זיתים שחורים, רסק עגבניות ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחורים
רסק עגבניות
אספרגוס
פרמזן
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
6
העברה לסיר קטן, וחום דרך מעל חום בינוני-נמוך. רוטב אספרגוס כפית מעל פטוצ ' יני, העליון עם פטריות ואפונה.