קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

פסטה פטריות לאפות עם רוטב שמנת יין לבן (טבעוני)

פסטה פטריות לאפות עם רוטב שמנת יין לבן (טבעוני)
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: פסטאן ברוטב פטריות שמנת ויין לבן, עוף עם רוטב יין לבן פטריות, ו פסטה שרימפס עם יין לבן רוטב שמנת עגבניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400ºF. לבשל פסטה אל דנטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ניקוז ו rinse.In סיר, מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים פטריות, בצל, שום, טימין ופתיתי צ ' ילי. מבשלים 4 דקות, עד בצל מתרככים. דה זיגוג המחבת על ידי הוספת היין. תבשל עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את משקה חלב הקוקוס, שמרים תזונתיים, רוטב סויה, מלח (לפי הטעם) ופלפל. מביאים לרתיחה, ערבוב ולהוריד לרתיחה. אפשר להרתיח במשך 10 דקות.בעוד מבשלים להכין את רביכה בסיר אחר. להמיס מרגרינה על אש בינונית. לאחר נמס בקמח, ערבוב עד מעורב באופן מלא ואת הנביכה הוא משך מן הצדדים של המחבת. תמשיך לבשל עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלב קוקוסמשקה חלב קוקוס
שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום עד רוטב פטריות מוכן.לאחר התבשל במשך 10 דקות, יוצקים 1/3 של הרוטב לתוך הסיר עם רביכה, לטאטא ברציפות מעל חום בינוני. המשך להקציף עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להוסיף עוד 1/3 של רוטב ולחזור על התהליך. חזור עם שאר הרוטב. המשך לבשל ולעבות עוד 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד מעורב באופן מלא. מנה לתוך מנות אפייה בודדות או כיכר או תבשיל קדרה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
8
מפזרים את החלק העליון עם panko ואופים במשך כ 30 דקות או עד פריך ככל הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים עם סלט טרי וליהנות הטעם המדהים של חלב חינם!