פסטה פסקטורה
פסטה פסקטורה היא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו פרמזן, שרימפס, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Linguine Pescatore, פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, ו פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
תוסיף את היין. להגביר את החום גבוה ומרתיחים את היין עד כמעט התאדה, על 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי צ ' ילה ומביאים את הרוטב לרתיחה. קוק, בערך 10 דקות.
הוסף את דג הסנדל, שרימפס וצלפים.
מפזרים מלח ופלפל. מבשלים את התערובת עד הסנדל והשרימפס מבושלים כמעט דרך, על 1 1/2 דקות. בינתיים, להרתיח סיר של מים מלוחים. לבשל את הפסטה עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות. מצקת החוצה 1/4 כוס פסטה בישול מים ושמורה.
מוסיף את הפסטה ומים שמורים למחבת ולזרוק בעדינות. לבשל על נמוך, על 2 דקות.
מעבירים את הפסטה לקערה ומגישים עם הפרמזן אם תרצה.