פסטו, עוף, מרק שעועית לבנה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך חזה עוף, שמן זית, שעועית קנליני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שעועית לבנה-מרק פסטו, מרק שעועית לבנה עם פסטו, ו שעועית לבנה, תרד ומרק פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד שהוא משחימים ומבושלים דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים את העוף 1/2 כפית מלח ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד העוף הוא השחמה מבושל דרך, על 5 דקות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הנקניק והעוף לקערה בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את הקישואים, בצל, כפית נותרת של מלח, פתיתי פלפל אדום, ופלפל נמדד לסיר ומערבבים לשלב. להפחית את החום בינוני ומבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה שהצטברו על החלק התחתון של הסיר, עד הבצל התרכך, על 7 דקות.להחזיר את הנקניק, העוף, וכל מיצים שהצטברו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את המרק והמים, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומערבבים שעועית פסטו נמדד. לבשל עד השעועית הם רק מחומם דרך, על 1 דקה. כבה את החום ומערבבים את מיץ הלימון. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.