פסי פקאן
חטיפי פקאן עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מספק כ 60 מנות . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך גבינת שמנת פילדלפיה, סוכר מגורען, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פסי פקאן, חטיפי פאי פקאן, ו חטיפי פאי פקאן אני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח וסודה לשתייה. מקציפים גבינת שמנת וחמאה 3/4 כוס בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים סוכר מגורען ו 2 כפית. וניל, לערבב היטב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מקררים 30 דקות.
מחממים תנור ל 177°. לחץ על הבצק לתחתית מחבת 15x10x1 אינץ'.
אופים 20 דקות. או עד שחום קל. בינתיים, להמיס את החמאה שנותרה; לשפוך לתוך קערה בינונית.
מוסיפים ביצים, סוכר חום, סירופ תירס ווניל שנותר; מערבבים היטב. מערבבים אגוזים.
מורחים תערובת אגוז על קרום חם.
אופים 20 עד 25 דקות. או עד ציפוי הוא מוצק סביב הקצוות אבל עדיין רך מעט במרכז. מגניב לגמרי.