פעמיים עוגת קפה Streusel
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה כפול-Streusel. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך תערובת מקורית, חמאה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פירור כפול עוגת קפה Streusel קינמון, פעמיים מהיר קינמון Streusel לחם קפה, ו עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ריסוס התחתון בצד של 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב 2/3 כוס ביסקוויק לערבב, סוכר חום וקינמון.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר; להפריש.
בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי עוגת הקפה עד מעורבב.
מורחים על 1 כוס הבלילה במחבת.
מפזרים על 3/4 כוס של streusel. ירידה הבלילה שנותרה מעל streusel; להפיץ בזהירות על streusel.
מפזרים הנותרים streusel מעל.
אופים 20 עד 24 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.