פפרוני פיצה חלפיניו פופרס
אם יש לכם גבינת שמנת, פלפלים חלפיניו, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נקניק הודו איטלקי, פפרוני, פטריות, זית, ופיצה חלפיניו, חלפיניו פופרס, ו חלפיניו פופרס (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור כדי לצלות ולסדר מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולהניח בצד.
להניח jalapeño על משטח העבודה שלך, כך שהוא יושב שטוח ללא גלגול. בצע שני חתכים ויוצרים " T "על ידי חיתוך הראשון באמצע צ' ילה לאורכו מגזע לקצה, ולאחר מכן ביצוע חתך שני בניצב הראשון על 1/4 אינץ 'מן הגזע, חיתוך רק באמצע צ' ילה (להיזהר לא לחתוך את קצה הגזע לחלוטין). בזהירות לפתוח את הדשים כדי לחשוף את הפנים של צ ' ילה, ו, באמצעות סכין חמאה או כף מדידה קטנה, לגרד את החלק הפנימי כדי להסיר את הזרעים והצלעות. חזור עם הפלפלים הנותרים; להפריש.
מניחים את גבינת השמנת, פפרוני, פרמזן ומלח בקערה בינונית, מתבלים בפלפל שחור טחון טרי ומערבבים עד לשילוב חלק ואחיד.
להעביר את התערובת שקית פלסטיק resealable בגודל quart, לחתוך פינה אחת התחתונה כדי להפוך פתיחה 3/4 אינץ 'רחב, ולסחוט את התערובת לתוך הצ' ילי עד רק מלא (להיזהר לא overfill). הכנס קיסם widthwise דרך כל צ ' ילה כדי לאבטח את הדשים ומילוי.
מניחים את צ ' ילי מלא על תבנית אפייה מוכן בשתי שורות רווחים שווים של שש.לצלות במשך 4 דקות, לסובב את המחבת, ולהמשיך לצלות עד הפלפלים מתחילים char ואת המילוי הוא השחמה תוסס, כ 4 דקות יותר.
הסר מהתנור, והסר את הקיסמים אם תרצה.
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada