קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

פפריקה ותפוז ריחני פירה בטטות

פפריקה ותפוז ריחני פירה בטטות
Paprikan וכתום ריחני פירה בטטות דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך פפריקה, קינמון טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. נסו תפוז ריחני פירה בטטה, תפוז-בורבון פירה בטטות, ו פירה בטטות עם תמצית תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולקצוץ גס את תפוחי האדמה המתוקים. מכסים במים ומביאים לרתיחה בסיר גדול. מלח את המים ומבשלים את תפוחי האדמה המתוקים עד למכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים ומחזירים את הבטטות לסיר החם. מועך את תפוחי האדמה עם המניה והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את מיץ התפוזים ו 2 כפות של גרידת התפוזים. ואז מוסיפים את הקורנית, פפריקה, קינמון ופלפל. לטעום ולהתאים את התיבול. מכסים ומסירים מהחום ומגישים מיד. כדי להתחמם, ליצור אמבט מים על ידי הצבת הסיר של פירה ב 1 אינץ ' בעדינות מבשלים מים בסיר גדול יותר או מחבת עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח