פרוסת חג המולד היא מתאבן שמשרת 16. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה חלב חינם lacto ovo צמחוני מתכון יש 307 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 97 אוהדים. אם יש לכם תבלין, תאריך, שקדים blanchedוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: יומן חג המולד, יומן חג המולד, ו יומן חג המולד.
הוראות
1
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
קו הבסיס ואת הצדדים של פח כיכר 1.5 ליטר (אחד דק ארוך הוא הטוב ביותר) עם אפיית קלף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מערבבים את האגוזים ואת פירות יבשים ביסודיות בקערה גדולה באמצעות הידיים. לנפות את הקמח, תבלין ואבקת אפייה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ומערבבים הכל היטב. הכה את הביצים עם וניל, ולאחר מכן להוסיף לתערובת היבשה, הפיכת הכל יחד היטב עד שאין תערובת יבשה גלוי.