פריטטה סלמון ואספרגוס
פריטטה סלמון ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 383 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם חניתות אספרגוס חתוכות, חמאה, גבינת שמיר-havarti, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: פריטטה סלמון ואספרגוס, סלמון, אספרגוס ושמיר פריטטה, ו סלמון בגריל ואספרגוס פריטטה.
הוראות
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב ופלפל עד מעורבב היטב.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
הוסף אספרגוס; לבשל 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך-מכרז.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מערבבים בעדינות בסלמון. כיסוי; לבשל 6 עד 8 דקות או עד ביצים נקבעים. (אל תערבבי.)
מפזרים גבינה; מכסים ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.