פשטידות קרג'לן
פשטידות Karjalan הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מלח, אורז ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו פשטידות Karjalan, פופס עוגה, פשטידות סוכריה על מקל, פשטידות מיני על מקל, ו פשטידות ירח תוצרת בית – פשטידות Creamsicle תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אורז ומים בסיר על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד המים נספגים. מערבבים בחלב, מכסים ומבשלים עד שהחלב נספג באורז, כ -20 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C). בקערה בינונית, מערבבים יחד את קמח המלח ושיפון. מערבבים במים.
מערבבים בקמח רב תכליתי 1 כף בכל פעם עד שהבצק עובר את השלב הדביק. מחלקים את הבצק ל -16 חלקים שווים.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל פיסת בצק החוצה למעגל דק בקוטר 6 אינץ'. הבצק צריך להיות דק ככל האפשר.
מניחים על 3 כפות של תערובת האורז במרכז כל מעגל.
מורחים את התערובת החוצה בתוך 1 אינץ ' של הקצוות. מקפלים את הקצוות של הבצק כלפי מעלה, ומפשלים את הקצוות כדי לאפשר את המאפים להחזיק את הצורה שלהם. לצבוט את הצדדים בכל קצה כדי ליצור סירה קטנה.
מניחים מאפים על 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה ungreased, מברשת את צמרות עם חמאה.
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהבצק מוצק, ודייסת האורז מעט השחמה על החלק העליון.