המתכון עוגת הרועה של דרום מערב (דל שומן) יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. לך לחנות ותביא את אורגנו, תוספת בשר, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת nonstick גדולה, בצל קצוץ, שום, גזר, ופטריות על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ירקות נבולים ונוזלי פאן נספגים, כ 6 דקות.להתפורר באדמה sirloin ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בשר משחימים היטב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתח בשר טחון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים כל עודף שומן.
3
מוסיפים אורגנו, קורנית, כמון ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מוסיפים מרק בשר בקר, יין, רסק עגבניות. מערבבים עד בשילוב טוב.קו 2-quart (2 l) תבשיל עם חתיכת רדיד אלומיניום כבד חובה גדול מספיק כדי לסגור לחלוטין את התבשיל. לרסס קלות את הסכל בתוך התבשיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
העבר תערובת בשר לתבשיל המוכן. הניחו בצד בזמן שאתם מכינים את התוספת.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר של מים רותחים כדי לכסות. להפחית חום ומבשלים עד מכרז כאשר פירסינג עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
ניקוז.מחית את תפוחי האדמה, הוספת חלב רזה מספיק עד תפוחי האדמה הם רכים. מערבבים את המלח (אם משתמשים), צ ' ילי jalapeo טחון, כוסברה, בצל ירוק. כף תערובת תפוחי אדמה על החלק העליון של תערובת הבשר, מה שהופך מתערבל עם החלק האחורי של כף.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מפזרים פפריקה וגבינה.מכסה את התבשיל להקפיא עד מוצק. הרם את האוכל מתוך התבשיל (רדיד לדבוק), לעטוף בבטחה בנייר הכסף, ולאחר מכן להחליק את החבילה לתוך שקית מקפיא פלסטיק איטום עצמי או overwrap בנייר כסף נוסף או במקפיא נייר. תווית עם שם התבשיל והתאריך. השתמש בתוך 3 חודשים.כאשר מוכן לאפות, לפתוח את התבשיל ולהניח בחזרה את התבשיל לאפות. להפשיר לחלוטין. לאחר מכן אופים ב 191° (190C) במשך 40 עד 45 דקות, עד זהב תוסס. (מאז התבשיל יהיה מלא, זה עשוי בועה מעל, כך למקם גיליון של רדיד אלומיניום מתחת לתבשיל לתפוס כל טיפות.)