המתכון עוגת הרועה של דרום מערב (דל שומן) יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. לך לחנות ותביא את אורגנו, תוספת בשר, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת nonstick גדולה, בצל קצוץ, שום, גזר, ופטריות על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ירקות נבולים ונוזלי פאן נספגים, כ 6 דקות.להתפורר באדמה sirloin ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בשר משחימים היטב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתח בשר טחון
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים כל עודף שומן.
3
מוסיפים אורגנו, קורנית, כמון ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מפזרים קמח על תערובת הבשר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים מרק בשר בקר, יין, רסק עגבניות. מערבבים עד בשילוב טוב.קו 2-quart (2 l) תבשיל עם חתיכת רדיד אלומיניום כבד חובה גדול מספיק כדי לסגור לחלוטין את התבשיל. לרסס קלות את הסכל בתוך התבשיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
העבר תערובת בשר לתבשיל המוכן. הניחו בצד בזמן שאתם מכינים את התוספת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
7
מניחים את תפוחי האדמה בסיר של מים רותחים כדי לכסות. להפחית חום ומבשלים עד מכרז כאשר פירסינג עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
ניקוז.מחית את תפוחי האדמה, הוספת חלב רזה מספיק עד תפוחי האדמה הם רכים. מערבבים את המלח (אם משתמשים), צ ' ילי jalapeo טחון, כוסברה, בצל ירוק. כף תערובת תפוחי אדמה על החלק העליון של תערובת הבשר, מה שהופך מתערבל עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת קלה (כגון Cool Whip®)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס שום קצוץ
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מפזרים פפריקה וגבינה.מכסה את התבשיל להקפיא עד מוצק. הרם את האוכל מתוך התבשיל (רדיד לדבוק), לעטוף בבטחה בנייר הכסף, ולאחר מכן להחליק את החבילה לתוך שקית מקפיא פלסטיק איטום עצמי או overwrap בנייר כסף נוסף או במקפיא נייר. תווית עם שם התבשיל והתאריך. השתמש בתוך 3 חודשים.כאשר מוכן לאפות, לפתוח את התבשיל ולהניח בחזרה את התבשיל לאפות. להפשיר לחלוטין. לאחר מכן אופים ב 191° (190C) במשך 40 עד 45 דקות, עד זהב תוסס. (מאז התבשיל יהיה מלא, זה עשוי בועה מעל, כך למקם גיליון של רדיד אלומיניום מתחת לתבשיל לתפוס כל טיפות.)