צדפות ושרימפס עם פטריות בר
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? צדפות ושרימפס עם פטריות בר יכולים להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 228 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, יין, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו שרימפס מוקרם צ'יפוטלה עם פטריות ואורז בר, מרק תירס שמנת של קופ עם שרימפס ופטריות בר, ו ירכיים עוף חצופות עם פטריות ותרמילי אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה גדולה, מחממים את שמן הזית הבתולי עד מנצנץ.
מוסיפים את פטריות שיטאקה ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הבצל הירוק וצ ' ילה ומבשלים 2 דקות, עד שהתרכך.
מוסיפים את הצדפות והיין ומבשלים חשופים, ערבוב, עד חצי מהצדפות נפתחות, כ 4 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, מערבבים, עד שכל הצדפות פתוחות והשרימפס ורודים ומבושלים דרך, כ 4 דקות יותר.
מגישים בקערות עמוקות עם לחם פריך כדי לפזר את הרוטב.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.