צדפות מאודות ומרק צדפות.
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: צדפות ברוטב צדפות ושעועית שחורה, צדפות מאודות עם רוטב קליפת מנדרינה (?????), ו צדפות מאודות במרק בצל ירוק.
הוראות
במחבת צלייה גדולה ועמוקה, משלבים את ציר העוף, היין וקוביות מרק הדגים המומסות. מסדרים את הסלרי במחבת עם כל הצלעות הפונות לאותו כיוון. מסדרים את הבצל הירוק בניצב הסלרי. פיזור זנגביל ולימון שמורות מסתיים על הירקות. מכסים את המחבת בנייר כסף, להגדיר אותו על 2 מבערים ולהביא את הנוזל לרתיחה.
מסדרים את הצדפות על מחצלת הירקות הצפה. מכסים את המחבת בנייר כסף ומבשלים עד שהצדפות מתחילות להיפתח, 3 עד 5 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצדפות למגש. עם קצה סכין או כף קטנה, לפתוח את הצדפות ולהטות חלק המיצים שלהם לתוך המרק.
מגישים את הצדפות חמות או בטמפרטורת החדר.
המשך להרתיח את המרק עד שהוא מופחת בחצי, 35 עד 40 דקות. מסננים את המרק לסיר בינוני, ואז מצקים אותו לקערות קטנות או צלחות מרק מעוטפות.
מקשטים עם פרוסות לימון וקמצוץ כל אחת מהפטרוזיליה הקצוצה, כוסברה, זנגביל ושאלוט; מגישים חם בצנרת.