צדפות עם פטריות ורוטב ויסקי
צדפות עם פטריות ורוטב ויסקי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם ויסקי, חמאה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. מתכונים דומים: צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי, צדפות עם פטריות ברוטב יין לבן, ו צדפות מוקפצות ברוטב פטריות ותרד.
הוראות
לזרוק את הפטריות עם מיץ לימון. במחבת, להמיס 1 כף של החמאה.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהם מתחילים חום, כ 2 דקות. להפחית את החום עד מתון ומבשלים עד הפטריות הם השחמה עמוקה, על 6 דקות.
הוסף 1 כף של החמאה למחבת ולהמיס על חום גבוה.
מוסיפים את הצדפות למחבת בשכבה זוגית ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הצדפות ללא הפרעה עד שהם מתחילים חום ומיצים מסוימים הם exuded, על 2 דקות. מערבבים בקצרה, ולאחר מכן להעביר את הצדפות וכל מיצים שהצטברו לקערה.
הוסף את כף 1/2 הנותרים של חמאה ואת הבצל הירוק למחבת. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיף את הוויסקי בזהירות להצית אותו עם התאמה ארוכה. כאשר הלהבות לדעוך, להוסיף את השמנת, פטריות וכל מיצים מן הצדפות. מבשלים את הרוטב עד מופחת מעט.
מוסיפים את הצדפות לרוטב, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.