צדפות צרובות מחבת עם עגבנייה ושוקולד לבן Beurre Blanc
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 83 גרם של שומן, וסך הכל 937 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל טרי, מיץ לימון, מלח כשר ופלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc, צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, ו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר בינוני עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט וזיעה עם קמצוץ מלח עד שהתרכך, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב לשלב.
מוסיפים את היין והחומץ ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ -2 כפות, 3 עד 4 דקות.
הוסף את הקרם (זה יעזור לייצב את הרוטב שלך ולשמור אותו מפני שבירה) ומבשל עד מופחת בשליש אחד, 5 עד 7 דקות. מסננים את הרוטב לסיר חם אחר על אש נמוכה. הרוטב צריך להישאר חם, אבל אף פעם לא חם, או הרוטב יישבר. בחום נמוך או לא, להקציף כמה חתיכות של החמאה בכל פעם. חכה עד כל תוספת משולבת לפני הוספת חמאה יותר. לאחר כל החמאה משולבת, מוסיפים את מיץ הלימון ומשלבים. מניחים בצד במקום חם להחזיק. ממש לפני ההגשה, להקציף בשוקולד הלבן.
לצדפות צרובות: במחבת ברזל יצוק גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה עד שיש לו ברק נחמד ואתה יכול להרגיש את החום יורד של המחבת. יבש את הצדפות היטב באמצעות מגבות נייר, מפזרים כל צד עם מלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת החמה. לאחר החלק התחתון של הצדפות להתחיל חום סביב הקצוות, להוסיף את החמאה למחבת כדי לעזור להם caramelize.
בואו להמס את החמאה, להפוך את הצדפות ומבשלים עד חום זהוב בכל צד ופשוט מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
לזרוק כמה קנוקנות אפונה ועגבניות עם מיץ לימון וכמה שמן זית, מתבלים עם מלח ופלפל ומגישים עם צדפות ו beurre blanc.