ציפוי פירור עוף
ציפוי פירור עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, אורגנו, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלקס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קורנפלקס-שוקולד צ'יפס-עוגיות מרשמלו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ציפוי פירור לדגים, דג אפוי עם ציפוי פירור זית, ו תערובת ציפוי עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מערבבים קורנפלקס, גבינת פרמזן, זרעי שומשום, פפריקה ואורגנו בקערה. מכסים ומקררים עד 4 חודשים.
לטבול חתיכות עוף בחלב, ואז להתגלגל על 1 1/4 תערובת ציפוי כוסות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד על העצם ומיצים לרוץ ברור, על 45 עד 50 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).