קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות31
מגזין

צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל

צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מן הגריל. מנה אחת מכילה 1006 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 86 גרם שומן. מתאים ל-7 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם פלפל, צלי צלעות בקר במרכז לחתוך, שמן עשבי שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רוסטביף ופודינג יורקשייר, צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר, ו צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הבשר ולייבש אותו. מעיל בכל רחבי עם שמן עשבי שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
2
הכן ברביקיו לחום עקיף (ראה להלן). כאשר ברביקיו הוא בינוני חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 3 עד 4 שניות), להגדיר מחבת רדיד מרובע 8 אינץ ' במרכז של מבעיר או ישירות על מקור חום ברביקיו גז (ראה הערות לעיל); להגדיר גריל במקום. צלי סט, עצמות למטה, על גריל מעל מחבת טפטוף. מכסים ברביקיו, פתחי אוורור לפחם. מבשלים 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים, בבלנדר, מערבולת חלב, קמח, ביצים, ו 3/4 כפית מלח עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מעבירים צלי למגש. הגנה על הידיים, להרים את הגריל ולהסיר מחבת טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים טפטופים דרך מסננת משובחת לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אם משתמשים בגריל פחם, להחזיר 1 כף טפטוף למחבת; להשליך שארית. להחזיר מחבת כדי להבעיר ויוצקים הבלילה למחבת. החלף גריל, להגדיר צלי בחזרה על מחבת, לכסות ברביקיו, ומבשלים עד בינוני נדיר (135 במרכז החלק העבה ביותר), 30 עד 50 דקות יותר, או עד שנעשה לטעם שלך לבשל פודינג עד להשחמה טובה, 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אם באמצעות גריל גז, להחזיר 3 כפות טפטוף (הוספת חמאה מומסת, במידת הצורך, כדי להפוך את הסכום הזה) למחבת ויוצקים בבלילה. במהירות להגדיר עוד מחבת מרובע 8 אינץ ' על מקור חום, להחליף גריל, להגדיר צלוי על מחבת, לכסות ברביקיו, ומבשלים עד בינוני נדיר (135 במרכז החלק העבה ביותר), 30 עד 50 דקות יותר, או עד שנעשה לטעם שלך. בינתיים, אופים פודינג בתנור 375 עד להשחמה טובה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להעביר צלי למגש; לתת לעמוד במקום חם עבור מיצים להתיישב, לפחות 10 דקות. אם הפודינג נעשה לפני הצלי מוכן לגלף, לסגור פתחי ברביקיו פחם ולהשאיר פודינג בברביקיו כדי להתחמם, או להפוך את החום בתנור ולשמור פודינג חם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
סקופ פודינג במנות גדולות מחבת ומקום סביב צלי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מקשטים עם גרגיר הנחלים. לגלף צלי ולהגיש עם פודינג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1
אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets חם, לאחר 15 עד 20 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של הברז.
2
הוסף עוד 5 סעודות לכל תל של גחלים עכשיו וכל 30 דקות בזמן הבישול. מניחים מחבת טפטוף על הבעירה בין הגחלים. הגדר את הגריל במקום.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים גבוה, לסגור את המכסה, וחום במשך 10 דקות. ואז להתאים את המבערים לבישול עקיף (חום בצדדים מנוגדים של גריל, לא במרכז למטה תחת מזון), ולשמור על גבוה, אלא אם המתכון מציין אחרת.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)