צלי בקר משומר
צלי בקר משומר נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 745 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. . אם יש לך בצל, חזה בקר משומר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו בשר משומר, בשר משומר, ו בשר משומר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מניחים את חזה הבקר במרכז מחבת צלייה. מסדרים את תפוחי האדמה והגזר מסביב לצדדים.
מניחים את הבצל והשום על גבי הצלי, ומתבלים במלח ופלפל. רוקן את מנות התיבול מעל הצלי, ושופך מספיק מים למחבת כדי כמעט לכסות את תפוחי האדמה. מכסים במכסה או בנייר אלומיניום כבד.
צלי במשך 5 עד 6 שעות בתנור שחומם מראש, עד הצלי הוא כל כך רך זה יכול להיות flaked בנפרד עם מזלג.