צלעות חזיר ברוטב הויסין
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Hoisin חמש-Spice צלעות חזיר, צלעות חזיר מזוגגות הויסין, ו צלעות חזיר בגריל הויסין.
הוראות
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה למרינדה.
מניחים צלעות בשקית ניילון גדולה במיוחד לאטום מחדש.
להוסיף מרינדה לשקית. חותם למעלה, משחרר אוויר עודף. להפוך את התיק לצלעות מעילים. מקררים 3 עד 5 ימים, הופכים את התיק מדי פעם.
Broiler Preheat, מתלה התאמת 8 אינץ ' מתחת למקור חום. קו מעוטר גיליון אפייה עם רדיד חובה כבדה.
צלעות מקום על מחבת מוכנה עם קצת מרינדה עדיין נצמדים. צלוי עד צלעות מבושלים דרך מדחום מוכנס אופקית לאוגרים במרכז 145 ° F, צופה מקרוב כדי למנוע צריבה (צלעות עשויות לחרוט מעט כתמים), כ 9 דקות לכל צד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.