צלעות חזיר ג'ינג'ר תפוח
צלעות חזיר ג'ינג'ר תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 523 קלוריות. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם בצל, צלעות חזיר, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. נסו צלעות חזיר ג'ינג'ר-תפוח, צלעות חזיר סו-ויד עם תפוח ג'ינג'ר, ו דפיקות וצלעות: נקווורסט עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושנות עם בייקון, תפוח ובצל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת מוסיפים את הצלעות, חומץ התפוחים, 1 כף שמן זית כתית מעולה, ג ' ינג ' ר, שום, מיץ לימון, מלח ופלפל. משרים למשך 30 דקות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
במחבת גדולה ומטגנים חום 1 כף שמן זית כתית מעולה כמעט עישון, ולאחר מכן להוסיף צלעות חזיר, מנער את המרינדה עודף. משחימים משני הצדדים, ואז מניחים על תבנית ומכניסים לתנור למשך 20 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 135 מעלות צלזיוס.
באותה מחבת מטגן מתפיחים ביין ואז מוסיפים בצל, תפוחים וצימוקים ומבשלים עד שהתפוחים רכים והבצל שקוף.
מוסיפים מלח חמאה ופלפל, לפי הטעם, ושומרים על חום.
מוציאים צלעות מהתנור ומוסיפים לתערובת התפוחים.