צלעות חזיר לחג
אם יש לך סטייק תיבול, סלרי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 36 דקות. נסו צלעות חזיר חמוציות חג, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר" (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה אטומה לאטום על חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל וסלרי. לטגן 8 עד 10 דקות או עד ירקות רכים מתאדה נוזל.
הסר מהחום. מערבבים פירורי לחם, חמוציות, ואת 5 המרכיבים הבאים.
בואו לעמוד 10 דקות. תערובת פירורי לחם כפית לתוך שקית פלסטיק zip העליון גדול; להפריש. נגב מחבת נקייה.
חותכים חזיר מותן לתוך 6 (1 1/2 אינץ ' עבה) צלעות.
חותכים חריץ 1 1/2 אינץ 'בצד אחד של כל קוצץ, חיתוך אבל לא דרך הצד השני (כ 1 1/2 עד 2 אינץ'), כדי ליצור כיס.
חותכים פינה אחת של תיק, ותערובת פירורי לחם מקטרת באופן שווה לחריצים בבשר חזיר. לשפשף את שני הצדדים של צלעות ממולאות באופן שווה עם תיבול סטייק.
לבשל צלעות בשמן חם במחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות בכל צד או עד צלעות הם השחמה. מכסים מחבת עם מכסה או רדיד אלומיניום.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד מדחום מוכנס בקופות חזיר 15
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 5 דקות או עד רשם מדחום 16
* תחליף 6 (1 1 1/2 אינץ ' עבה) צלעות חזיר ללא עצמות עבור בשר חזיר צלוי.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מקורמיק גריל Mates סטייק מונטריאול תיבול.