קושימומחה
מוכן ב23 שעות, 18 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

צלעות חזיר מבריקות עם קומפוט תפוחים

צלעות חזיר מבריקות עם קומפוט תפוחים
צלעות חזיר ברורות עם קומפוט תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 23 שעות ו-18 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סיידר תפוחים, ג'ינג'ר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מבריקות עם קומפוט תפוחים, צלעות חזיר בריח סיידר תפוחים, ו צלע חזיר ברן תפוחים בגריל.

הוראות

1
הכן את מאסטר מי מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
מוסיפים חזיר למלח; שקית חותם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
בואו לעמוד במקרר 24 שעות.
4
הסר חזיר ממי מלח; לשטוף יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
בואו לעמוד 30 דקות.
6
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים חזיר; מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
העברת צלעות לצלחת; לכסות ולשמור חם.
9
מוסיפים תפוחים למחבת; מטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיף סיידר, סוכר חום, וג ' ינג ' ר, מחבת גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה. להפחית את החום נמוך; לבשל 5 דקות עד אפל הוא רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.