קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

צלעות חזיר ממולאות עם קילבסה וכרוב כבוש

צלעות חזיר ממולאות עם קילבסה וכרוב כבוש
צלעות חזיר ממולאות עם קילבסן וכרוב כבוש לוקח בערך 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 767 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-178 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כרוב כבוש, עלי מרווה דקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלי חזיר עם כרוב כבוש וקילבסה, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו צלעות חזיר וכרוב כבוש.

הוראות

1
הפוך את המילוי: במחבת כבדה לבשל את הבצל, השום, ואת המרווה בחמאה על אש נמוכה, ערבוב, עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
הסר את המחבת מן החום, ומערבבים את פירורי הלחם ומלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
ממלאים את צלעות החזיר: בסכין חיתוך, עושים חתך אופקי באורך 3/4 אינץ ' לאורך הצד השמן של כל חתך וחותכים כיס רחב עמוק בקוצץ על ידי הזזת הסכין קדימה ואחורה בזהירות דרך החתך. מלא את הצלעות במילוי. תייבש את הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
חום את הצלעות: בתנור הולנדי גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני. מחממים את הצלעות משני הצדדים, מסירים את הצלעות מהמחבת לצלחת כאשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
מוסיפים את פרוסות הקילבסה למחבת, משחימים אותם מעט משני הצדדים, מסירים לצלחת אחרת בעת ביצוע.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
1
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן. בשומן הנותר מבשלים את הבצל מעל חום בינוני, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
1
הוסף חצי הכרוב הכבוש, להפיץ אותו כדי ליצור שכבה על החלק התחתון על המחבת. תכסה את הכרוב הכבוש עם צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
3
תוסיף נקניק מעושן.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
4
מורחים את הכרוב הכבוש שנותר על הצלעות ועל הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
נקניקייהנקניקייה
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
5
מוסיף את היין, מרק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מבשלים: להביא את הנוזל לרתיחה ומבשלים את התערובת, מכוסה במשך 1 1/2 שעות, או עד הצלעות רכות. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
7
להעביר את הצלעות ואת kielbasa לצלחת; לכסות בנייר כסף ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מוסיפים מרווה ותערובת קורנפלור לכרוב כבוש: 
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
מוסיפים את המרווה לתערובת הכרוב הכבוש, מביאים תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
10
מוסיפים את תערובת קורנפלור לכרוב הכבוש. מערבבים, ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
11
מגישים: כרוב כבוש כפית על צלחת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
12
מניחים את הצלעות ואת kielbasa על גבי הכרוב הכבוש, מפזרים פטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
נקניקייהנקניקייה

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1שן שום, טחוןשן שום, טחון2(חוֹרֶף)מרווה טחון או 2 כפיות מתפוררות מיובשותמרווה טחון או 2 כפיות מתפוררות מיובשות2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3(חוֹרֶף)פירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1-inch צלעות חזיר צלעות עבות (על כל)1-inch צלעות חזיר צלעות עבות (על כל)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regianoכמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regiano227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)kielbasa, לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 3/4 אינץkielbasa, לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 3/4 אינץ1גדולבצל, פרוסבצל, פרוס680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרוב כבוש, סחוט, שטוף היטב, סחוט שובכרוב כבוש, סחוט, שטוף היטב, סחוט שוב1WES E אומנויות השפה האנגליתמלח ופלפלמלח ופלפל1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)2(חוֹרֶף)דק גרוסים עלי מרווה טריים או 2 כפיות התפוררו יבשיםדק גרוסים עלי מרווה טריים או 2 כפיות התפוררו יבשים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירס מומס במים קרים 2 כפותעמילן תירס מומס במים קרים 2 כפות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון