צלעות חזיר ממולאות עם קילבסן וכרוב כבוש לוקח בערך 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 767 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-178 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כרוב כבוש, עלי מרווה דקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלי חזיר עם כרוב כבוש וקילבסה, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו צלעות חזיר וכרוב כבוש.
הוראות
1
הפוך את המילוי: במחבת כבדה לבשל את הבצל, השום, ואת המרווה בחמאה על אש נמוכה, ערבוב, עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/4 פאונד פטריות מורל
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
2
הסר את המחבת מן החום, ומערבבים את פירורי הלחם ומלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
3
ממלאים את צלעות החזיר: בסכין חיתוך, עושים חתך אופקי באורך 3/4 אינץ ' לאורך הצד השמן של כל חתך וחותכים כיס רחב עמוק בקוצץ על ידי הזזת הסכין קדימה ואחורה בזהירות דרך החתך. מלא את הצלעות במילוי. תייבש את הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
חום את הצלעות: בתנור הולנדי גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני. מחממים את הצלעות משני הצדדים, מסירים את הצלעות מהמחבת לצלחת כאשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
אגוז מוסקט טחון או
5
מוסיפים את פרוסות הקילבסה למחבת, משחימים אותם מעט משני הצדדים, מסירים לצלחת אחרת בעת ביצוע.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
1
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן. בשומן הנותר מבשלים את הבצל מעל חום בינוני, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
1
הוסף חצי הכרוב הכבוש, להפיץ אותו כדי ליצור שכבה על החלק התחתון על המחבת. תכסה את הכרוב הכבוש עם צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
3
תוסיף נקניק מעושן.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה
4
מורחים את הכרוב הכבוש שנותר על הצלעות ועל הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
נקניקייה
4 פרוסות סלמי דקות
5
מוסיף את היין, מרק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מבשלים: להביא את הנוזל לרתיחה ומבשלים את התערובת, מכוסה במשך 1 1/2 שעות, או עד הצלעות רכות. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
7
להעביר את הצלעות ואת kielbasa לצלחת; לכסות בנייר כסף ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מוסיפים מרווה ותערובת קורנפלור לכרוב כבוש:
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1/2 ענף רוזמרין
9
מוסיפים את המרווה לתערובת הכרוב הכבוש, מביאים תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1/2 ענף רוזמרין
10
מוסיפים את תערובת קורנפלור לכרוב הכבוש. מערבבים, ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
11
מגישים: כרוב כבוש כפית על צלחת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
12
מניחים את הצלעות ואת kielbasa על גבי הכרוב הכבוש, מפזרים פטרוזיליה טרייה.