קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

צלעות חזיר מעושנות בייבי גב

צלעות חזיר מעושנות בייבי גב
צלעות חזיר מעושנות לתינוקות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 4341 קלוריות, 656 גרם של חלבון ו147 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו שבבי עץ תפוחים, חרדל טחון, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב אספרסו ברביקיו, עגבניות ברביקיו בייבי צלעות אחוריות, ו צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו קולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המלח, הסוכר והתבלינים בקערה קטנה, באמצעות מזלג לשבור את כל נתחים; להפריש.לטף את הצלעות יבש עם מגבות נייר ומניח על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר את הממברנה הדקה המחוברת לחלק התחתון של הצלעות על ידי ביצוע הפעולות הבאות: הפוך את הצלעות כך שהן למעלה בצד העצם. החל בסוף מתלה 1, להחליק את קצה סכין קילוף בין הממברנה לבין העצם, ואז להרים ולחתוך דרך הממברנה. לתפוס את הממברנה עם מגבת נייר, למשוך אותו לכיוון הקצה השני של המדף ולהסיר אותו לחלוטין. חזור עם 2 מתלים הנותרים.לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם שמן צמחי, ואז מפזרים באופן שווה עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
הסר את באח הבישול והנח אותו בצד. למלא starter ארובה שלושה רבעים של הדרך עם פחם, ואז לשפוך את פחם unlit על צד אחד של באח פחם. באמצעות מלקחיים, מחסנית את הפחם בשיפוע קל נגד הצד של קערת הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר 1 כוס שבבי העץ מן המים, רועד את כל עודף מים, ולהניח אותם באמצע פחם unlit. למלא את הארובה שוב באמצע הדרך עם פחם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מניחים את הארובה על באח פחם ליד גחלים unlit. לסובב שניים או שלושה גיליונות של עיתון, ליצור את הנייר המעוות לטבעות, ומניחים אותם מתחת ובתוך הארובה. תדליק את העיתון דרך החורים בתחתית הארובה. לאחר כ 5 דקות, פחם צריך להיות אדום להבות צריך הופיע לכיוון החלק העליון של הארובה.בזהירות לשפוך את פחם מואר על ערימת פחם unlit על הסורג. השתמש במלקחיים כדי לערום את הגחלים על הערימה. העליון פחם מואר עם כוס נוספת של שבבי עץ מנוקז, לח (אתה צריך להיות 1 יותר כוס שבבי עץ עזבו לויסות העשן כמו צלעות לבשל). תניח את הארובה הריקה בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מניחים את מחבת אלומיניום מרובע 8 אינץ ליד פחם חם (זה מחבת טפטוף). הגדר את באח הבישול בחזרה על הגריל. מלא את מחבת כיכר האלומיניום 9 על 5 אינץ ' שלושה רבעים של הדרך עם מים קרים ומניח אותו על באח הבישול מעל הפחם החם (המים הקרים נדרשים כדי לשמור על טמפרטורת הגריל נמוכה). הגדר מד חום בתנור באחד מחורי פתח האוורור של מכסה הגריל או על באח הבישול ליד קצה הגריל ומול הפחם. מכסה את הגריל, מוודא כי פתחי האוורור התחתון העליון פתוחים וכי עשן יוצא של פתחי האוורור. (אם העשן לא יוצא, לבדוק את האש שלך כדי לוודא שהוא מואר. אם זה לא, להדליק אותו מחדש, באמצעות מלקחיים להעביר את פחם חם מן הגריל בחזרה לתוך המתנע ארובה.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בואו חום הגריל עד שהוא מגיע לפחות 121°, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים את הצלעות בצד עצם באח בישול למטה, על מחבת טפטוף (לא על פחם בוער). אם כל שלושת מדפי הצלעות אינם מתאימים, לחתוך מתלה צלעות אחד לשניים ולתקוע אותו בצד, ולוודא שהוא לא יושב מעל פחם מואר. לבשל, מכוסה, לוודא פורקן המכסה הוא מעל הצלעות (לא האש), במשך 30 דקות. תהפוך את הצלעות ותסובב את העמדות שלהם. בדוק את טמפרטורת הגריל: זה צריך להיות בין 121° ו 350 ° F. אם זה חם מדי, להוסיף יותר מים למחבת כיכר (זה מתאדה) ולסגור את הפתח התחתון בחצי. אם הטמפרטורה נמוכה מדי, ודא פתחי האוורור התחתון העליון פתוחים, או ייתכן שיהיה עליך להאכיל את הפחם שלך על ידי תאורה יותר בארובה. מכסים ומבשלים עוד 30 minutes.At בשלב זה, העשן יתחיל לדעוך. בזהירות להסיר את מחבת קיטור ולהעביר את באח הבישול (עם הצלעות על גבי) על משטח עמיד בפני חום.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוסיף את שארית 1 כוס סחוט שבבי עץ לפחם. החזירו את סבכת הבישול לגריל והניחו את מחבת הקיטור מעל הפחם הבוער. תהפוך את הצלעות ותבשל עוד 15 דקות. (לחלופין, להחליק את שבבי העץ דרך באח הבישול כך שהם נופלים על הפחם.) למרוח קצת רוטב ברביקיו על הצלעות ומבשלים 15 דקות יותר (עבור סך של 1 1/2 שעות). בדוק עבור doneness על ידי הרמת קצה אחד של מתלה צלעות. המתלה צריך להתכופף מעט באמצע. (הבשר לא צריך ליפול מהעצם. זה צריך להיות ורוד במרכז עם קווי עשן מתרוצצים באזורים לחתוך.) אם זה לא להתכופף, להמשיך לבשל, מכוסה, עד שהוא עושה. (לא לתקוע את הבשר עם מדחום.)
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
דַק-דַק-
8
מגישים את הצלעות חמות עם רוטב נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)