קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

צלעות חזיר עם חמוציות

צלעות חזיר עם חמוציות
צלעות חזיר עם חמוציות היא מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 29 גרם חלבון ו-13 גרם שומן. תמורת 2.6$ למנה, המתכון הזה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים, מלח ופלפל, צלעות חזיר וסוכר. זה מושלם לחג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 48%. נסו צלעות חזיר ממולאות עם חמוציות, צלעות חזיר עם חמוציות (סיר חרס) וצלעות חזיר בבישול איטי עם חמוציות וכרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מערבבים סוכר ו-1-1/2 כוסות מים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. להביא לרתיחה; להרתיח, ללא מכסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להוסיף חמוציות; מבשלים 5 דקות יותר או עד שהגרגרים קופצים. הסר קצף במידת הצורך. מערבבים רוטב ברביקיו ואת יתר המים; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
3
מתבלים צלעות חזיר במלח ופלפל. במחבת גדולה על אש בינונית משחימים צלעות משני הצדדים בשמן; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים את רוטב החמוציות על הצלעות. מכסים ומבשלים במשך 35-40 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מוציאים צלעות ושומרים חמים.
6
מערבבים עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת מרקם חלק; להוסיף למחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים עם צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק