צלעות חזיר עם רוטב עשבי תיבול
צלעות חזיר עם רוטב עשבי תיבול היא מנה עיקרית ללא חלב . , מתכון זה מכסה 59% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -493 גרם חלבון , 96 גרם שומן ובסך הכל 3000 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם קמח, מים, צלעות חזיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. מתכונים דומים: צלעות חזיר אננס בגריל , צלעות חזיר ממולאות אפויות וצלעות חזיר גבינה .
הוראות
בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת מערבבים את הקמח, הפפריקה ואבקת השום. מניחים בצד 2 כפיות תערובת קמח לרוטב.
מוסיפים צלעות לתערובת הקמח שנותרה; לנער לציפוי.
במחבת משחימים צלעות חזיר בשמן במשך 4 דקות מכל צד.
מעבירים לרדוד משומן 1-Qt. צלחת אפייה.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים ומערבבים עד לריכוך. מערבבים פנימה את תערובת הקמח השמורה עד לתערובת; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד להשחמה קלה. מערבבים פנימה מים בהדרגה.
מוסיפים את החמין, הבזיליקום והתימין. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 25 דקות. לַחשׂוֹף; מפזרים עגבנייה.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שמדחום בשר המוכנס לבשר חזיר מצביע על 160 מעלות והעגבנייה מחוממת.