צלעות חזיר פלפל בסיר איטי
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא מוצרי חלב ? צלעות חזיר עם פלפלים בסיר איטי יכולות להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -37 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 613 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-4 מנות . למתכון הזה מ-Foodnetwork יש 2281 מעריצים. לכו לחנות וקנו סוכר חום, מלח כשר, בצל ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -14 שעות ו-40 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 80% . ציון זה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: חזיר קהלואה בסיר איטי עם רוטב אננס צ'ילי מתוק , נתח חזיר בסיר איטי עם רוטב תפוחים טימין ועלי נענע , וסיר איטי: חזיר וגרגירי חומוס .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ערבבו בסיר בינוני את ציר הירקות, 1/2 כוס מלח כשר, סוכר חום וגרגירי פלפל והניחו על אש בינונית-גבוהה. בשלו רק עד שהמלח והסוכר נמסים, לאחר מכן הסירו מהאש והוסיפו את הקרח.
מניחים את צלעות החזיר בשקית עם סגירת זיפ של 2 גלונים יחד עם התערובת ואוטמים.
מניחים בכלי פלסטיק ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מוציאים את הצלעות מהמי מלח, שוטפים ומייבשים בטפיחות קלות. מתבלים משני הצדדים במלח כשר ומניחים בצד.
מניחים את התפוחים בסיר בישול איטי.
חממו 1 1/2 כפות שמן זית במחבת נירוסטה בקוטר 12 אינץ' על אש בינונית-גבוהה.
מטגנים את צלעות החזיר משני הצדדים עד להזהבה, כ-5 עד 6 דקות מכל צד. לאחר ההזהבה, מניחים את צלעות החזיר בסיר בישול איטי מעל התפוחים.
מוסיפים למחבת את חצי כף שמן הזית הנותרת, ולאחר מכן את הבצל ומטגנים עד שהם מתחילים להזהיב, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את ציר העוף למחבת כדי להסיר את הזיגוג.
מוסיפים את הפלפל השחור והטימין ומערבבים לאיחוד.
מעבירים את כל זה לסיר בישול איטי, מכסים את המכסה ומבשלים במשך שעה וחצי. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 4 שעות וחצי או עד שהבשר רך ומתנתק מהעצם.