צלעות חזיר שוויצריות מוקפצות עם שמנת ופסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר שוויצרי מוקפצות עם שמנת ופסטאן. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 1155 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 140 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם chard שוויצרי, מלח ופלפל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. פסטה עם שומן חזיר שוויצרי מוקפץ, ארוחת ערב הערב: פסטה עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ, צימוקים מוזהבים, צלפים, ו צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להפריד את הצלעות מהירוקים.
חותכים את הצלעות לחתיכות 1/2 אינץ 'עד 1 אינץ'. מקשט את הצלעות במים רותחים מומלחים קלות במשך 3 דקות.
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את הצלעות מנוקזות, blanched ומבשלים במשך 4 דקות.
מוסיפים שמנת כבדה ומבשלים עד שהקרם מפחית בשני שלישים.
בעוד הקרם מצטמצם, לבשל את הפסטה שלך על פי הוראות החבילה של הפסטה.
מערבבים chard מוקרם עם פסטה. מתבלים קלות במלח ופלפל טחון טרי.