קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

צלעות מושחרות

צלעות מושחרות
צלעות מושחרות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 91 גרם של שומן, וסך הכל 1078 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תיבול מושחר, סוכר חום, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים, פריים ריב פו, ו צלעות ברוטב.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים יחד את הסוכר החום, כמון, פלפל שחור, כוסברה, אבקת צ ' ילי 1/4 כוס, מלח כשר ורוטב סויה. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד 1/2 כוס אבקת צ ' ילי ותבלינים מושחרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵףכָּתֵף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים צלעות מצלי, ומניחים במחבת צלייה. הם יפעלו כמתלה קלייה. לשפשף את הבשר בכל רחבי עם תערובת רוטב סויה. ואז לשפשף מעיל עם תערובת התבלינים Cajun.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
תן למרינדה לפחות שעה אחת או לעטוף בניילון, ולהירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים את התנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר כל פלסטיק מ צלי, ומניחים מחבת לתנור שחומם מראש. הצלי נחשף במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים מים למחבת כדי לייצר חום לח. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ולהמשיך צלייה במשך 1 שעה ו 10 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית היא לפחות 130-140 מעלות F / 55-60 מעלות C) עבור בינוני נדיר, או (145-155 מעלות f/63-68 מעלות c) עבור בינוני .
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תן לצלי לעמוד במשך 30 דקות לפני גילוף לתת המיצים לחזור למרכז.