צלעות מטוגנות ברוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות מטוגנות עם רוטב יין אדום. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1405 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 120 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עלי דפנה, גזר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות מטוגנות ברוטב, צלעות צלויות של יין אדום, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח allspice בקערה בינונית כדי להתמזג.
מפזרים צלעות קצרות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מוסיפים 6 צלעות לתערובת הקמח ופונים למעיל.
חום 3 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות משוריינות; קצוץ) עד חום, מפנה מדי פעם, על 6 דקות.
העברה לקערה גדולה. חוזר צביעת בראונינג עם הנותרים 6 צלעות; מילואים הנותרים תערובת ציפוי קמח.
מוסיפים בצל, גזר וגבעולי סלרי; קצוץ) עד שהירקות מתחילים חום והם מאוד רכים, גירוד תחתית הסיר לעתים קרובות, כ -30 דקות.
מוסיפים שום, טימין וזרעי קימל לסיר; מערבבים 1 דקה.
מערבבים עגבניות ועלי דפנה. להחזיר צלעות ומיצים שנצברו לסיר, הסדרת צלעות בשכבה אחת.
מוסיפים מרק ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות ומבשלים עד הבשר הוא כמעט רך, על 1 שעה.
לחשוף סיר. צלעות מבשלות 30 דקות, מדי פעם כפית שומן מפני השטח; להזמין 2 כפות שומן. מערבבים תערובת ציפוי קמח שמורות ושמורות 2 כפות שומן בקערה קטנה עד חלקה; מערבבים להדביק לרוטב סביב צלעות. מבשלים עד הבשר הוא רך מאוד רוטב מתעבה, על 45 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים צלעות קצרות ורוטב לקערה גדולה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.