קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

צלעות קצרות עם טליאטלה

צלעות קצרות עם טליאטלה
צלעות קצרות עם טליאטלה היא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1002 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו בצל, עלי רוזמרין, טליאטלה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 13 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה מרהיב. נסו צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות לברביקיו, ו צלעות קצרות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את שמן הזית בסיר מרק כבד גדול על אש בינונית. מבשלים את הפנקטה עד להזהבה ופריכה, כ -4 דקות. בינתיים מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל, ומחפרים בקמח. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הפנקטה מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הצלעות הקצרות לתבנית ומשחימים מכל הצדדים, בערך 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בינתיים משלבים את הבצל, הגזר, הפטרוזיליה והשום במעבד מזון ומערבבים עד שהם טחונים דק. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת רסק העגבניות ואת הדופק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
לאחר שהצלעות הקצרות משחימות, מוסיפים בזהירות את התערובת ממעבד המזון לסיר. מחזירים את הפנצ ' טה לסיר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הרוזמרין, הטימין, האורגנו, עלה הדפנה, מרק הבקר והיין. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, במשך שעה 1 ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מסירים את המכסה ומבשלים עוד שעה וחצי תוך ערבוב מדי פעם.
7
מוציאים את הבשר והעצמות מהסיר. מחק את העצמות. לגרוס את הבשר ולהחזיר אותו לסיר. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ו 3/4 כפית פלפל, או לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות לפסטה מיובשת ו -2 עד 3 דקות לטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס מנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
11
מוסיפים את הפסטה לסיר ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוסיפים את נוזל הפסטה השמור 1/4 כוס בכל פעם, אם
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
צורך, כדי להרטיב את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
מעבירים לקערות הגשה, מעל כל קערה 1 כפית שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מגישים מיד.

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס4חתיכות טופי הית' ברשוקולד מריר מגולחשוקולד מריר מגולח6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות (שלמות או חתוכות לקוביות)עגבניות (שלמות או חתוכות לקוביות)1גזר, קצוץגזר, קצוץ1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טרייםעלי פטרוזיליה טריים1אוראו ממולאים כפוליםעלי רוזמרין טריים קצוציםעלי רוזמרין טריים קצוצים2ציפורןטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות קצוצות פנצ'טה (בערךאונקיות קצוצות פנצ'טה (בערך1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה6שרימפס וורידיםמלחמלח1kgsצלעות קצרותצלעות קצרות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טליאטלה טרייה או מיובשתטליאטלה טרייה או מיובשת11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

צלעות בקר קצרות עובדות ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות את רוז סיגלס עם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.