צרוב עוף Panzanella מ ' פורטלנד, שולחן השף של אורגון
המתכון צרוב עוף Panzanella מ ' פורטלנד, שולחן השף של אורגון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 1176 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, ירכיים עוף, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פלפל צהוב Panzanella מ ' שולחן המשפחה, עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה, ו פורטלנד 75 (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 ° F. במחבת קטנה, מוסיפים כוס אחת של שמן זית ו 12 שיני שום. לאט לאט לקרמל את השום עד מכרז.
הסר שום משמן, הזמנת שמן לשימוש נוסף. במחבת, מחבת לצרוב את חתיכות העוף ומניחים על תבנית אפייה עד שכל החלקים נצרבים.
מניחים בתנור שחומם מראש לצלות.
חותכים חתיכות של לחם בן יום וטפטוף בשמן זית ומלח (כארבע קוביות לחם לאדם).
לאחר העוף מבושל דרך, להסיר מן המחבת ולשמור חם. להשליך שמן מהמחבת ולהוסיף זיתים מגולענים, השום, ומניות עוף. לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי לקבל את כל הקרום. לטעום, ואז להוסיף מלח ופלפל ופטרוזיליה קצוצה.
הסר לחם קלוי והנח על צלחות. כפית את הרוטב על קרוטונים החמים. למעלה עם סלט ארוגולה לבוש בחומץ שרי, שמן זית וסוכר ועוף קלוי חם.