צרורות עוף-פרמזן
צרורות עוף-פרמזן עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 426 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב פסטה, גבינת פרמזן, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טריזי קינוח גבינת שמנת כמו קינוח. 125 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 91%. נסו צרורות עוף-פרמזן, צרורות עוף פרמזן, פרובולון ונקניק, ו פילו, פרמזן, צרורות אספרגוס בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מערבבים גבינת שמנת, תרד,1 כוס מוצרלה ו -3 כפות. פרמזן עד לקבלת תערובת אחידה; מורחים על חזה עוף. החל מ 1 סוף קצר של כל חזה, להפשיל עוף בחוזקה. מאובטח עם קיסמים מעץ, אם תרצה.
מערבבים את יתרת הפרמזן ופירורי הקרקר בצלחת פאי נפרדת. טובלים עוף, 1 בכל פעם, בביצה, ואז מגלגלים בתערובת פירורים.
מניחים, דפנות התפר כלפי מטה, בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' המרוססת בתרסיס בישול.
אופים 30 דקות. או עד לסיום העוף (170 מעלות פרנהייט), מחממים רוטב פסטה לקראת סוף זמן אפיית העוף. מחק קיסמים.
מגישים עוף עם רוטב פסטה ומוצרלה שנותרה.