צ'ילי ברוטב שומה
צ'ילי ברוטב שומה עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם אבקת צ'ילי, שמנת, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו צ'ילי שומה, צ'ילי שומה, ו צ'ילי שומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור ברזל יצוק גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים, הפלפלים והשום. Sautã© עד הבצלים שקופים והפלפלים מתחילים לרכך. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
הסר מחצית התערובת sautéed בצל-פלפל ולהניח בצד.
מוסיפים את הבשר, אבקת צ ' ילי, קקאו, כמון, קינמון, אורגנו, וסוכר וחומים את התערובת, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים את רוטב העגבניות, העגבניות, השומה (להשתמש בו בצורה מרוכזת), ומים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 30 דקות. התאם את התבלינים על ידי הוספת מלח נוסף, פלפל, שומה, או אבקת צ ' ילי. מבשלים במשך 30 דקות.
מוסיפים את השעועית ואת החצי הנותר של תערובת הבצל-פלפל; מבשלים 15 דקות.
מגישים עם pepitos ושמנת חמוצה.