צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? צ'ילי הבשר והחזיר המפורסם של פאט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 804 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, פלפל, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 420 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו צ'ילי בקר וחזיר, בשר בקר ובשר חזיר צ'ילי איטלקי, ו הצ'ילי המפורסם של צ' ייסן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בתנור הולנדי גדול וכבד, מבשלים את הבייקון מעל חום בינוני עד פריך קלות, ערבוב מדי פעם. לאחר הבייקון הוא השחמה, להוסיף את השום, בצל, פלפלים, אבקת צ 'ילי, כמון, אבקת צ' יפוטלה צ ' ילי, אורגנו, ופפריקה מעושנת ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד שהירקות רכים ותבלינים הם ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
למרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים את הבשר ושוברים אותו עם כף עץ. ברגע שהבשר נשבר ומתחיל להשחים, מוסיפים את החזיר. להיפרד מכפית עץ כמו בשר בקר, וחום, עד שכבר לא ורוד, בערך 4 דקות. מערבבים את הבירה ושעועית. לזרוק יחד, ואז להוסיף את העגבניות מרוסקות חתוכות לקוביות. הפעל את החום עד נמוך ומבשל במשך 1 1/2 שעות. טעם לתיבול ולהוסיף מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
מעבירים את הצ ' ילי לקערות הגשה ומקשטים עם פלחי לימון, שמנת חמוצה, גבינה מגורסת, בצל ירוק פרוס.