קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

צ'יפוטלה בשר חזיר עם סלסה לבנה ותפוזים

צ'יפוטלה בשר חזיר עם סלסה לבנה ותפוזים
המתכון Chipotle חזיר Tenderloin עם פלנטיין וסלסה תפוזים יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 2 שעות ו -45 דקות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 45 . גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, בננות בשלות בינוניות, כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Chipotle-בשר חזיר במרינדה טנדרלוין עם סלסה שעועית שחורה, בשר חזיר צלוי עם סלסה תפוז ובצל אדום, ו בשר חזיר צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים רוטב, מחית פלפל וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2
הסר 1/4 כוס של תערובת ההלבשה; מכסים ומקררים לשימוש מאוחר יותר.
3
יוצקים את תערובת ההלבשה הנותרת על בשר בצלחת רדודה; מכסים. מקררים כמה שעות או לילה כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מחממים תנור ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מניחים בשר בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים 25 דקות. או עד קריאה מיידית מדחום רושמת 71° כאשר נבדק במרכז הבשר, צחצוח עם שמור 1/4 כוס תערובת ההלבשה לאחר 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
חותכים לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' לפני ההגשה.
9
לבשל plantains בשמן במחבת גדולה על חום בינוני 3 עד 4 דקות. או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מערבבים תפוזים, פלפלים אדומים, בצל וכוסברה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
להוסיף בננות; לזרוק בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
12
מגישים עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
צבע אודם אינטנסיבי. בהיר, עם ניחוחות מורכבים של פטל שחור, מינרלים וסיגליות. צפוף ומרוכז, יין זה יש חומציות מוצקה וטאנינים המסמנים את הטעמים של פירות יער, סיגליות ושוקולד מריר. הם גם לשמור על המתיקות של היין. הסיום הוא עם טאנינים מתוקים סגול נעים. זהו יין מאוזן היטב, עשיר באישיות.