צ'יפוטלה סלסה עוף אפוי
אם ברצונך להוסיף עוד מקסיקני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, עוף אפוי צ'יפוטלה עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 304 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש עגבניות משומר, יותר כוסברה, גבינת מונטריי ג'ק, ופסטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוף עם תפוח ירוק-סלסה צ'יפוטלה, צ'יפוטלה עוף עם סלסה מנגו ג' יקמה, ו עוף בגריל עם צ'יפוטלה-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות, בצל, שום, כוסברה, פלפלים צ ' יפוטלה ואדובו, מיץ לימון ומלח בבלנדר או מעבד מזון. דופק כמה פעמים כך שאין יותר נתחים גדולים של שום דבר, אבל לא כל כך הרבה כך הסלסה היא חלקה לחלוטין.
מורחים סלסה על עוף: מחממים התנור ל 350 ° F.
מניחים את חתיכות העוף בצלחת תבשיל, רק גדול מספיק כדי להתאים את כולם בשכבה אחת (כ 8x10 אינץ').
מורחים את רוטב הצ ' יפוטלה על חתיכות העוף, הופכים את חתיכות העוף כדי לצפות אותם בכל רחבי עם סלסה.
אופים, שכבה עם גבינה, אופים שוב: מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 25 דקות (30 דקות לירכיים).
הסר את נייר הכסף, ומפזרים או שכבה את הגבינה על העוף.
אופים חשפו במשך 10 דקות יותר.
מגישים מעל אורז, פסטה, או עם טורטיות בצד, יחד עם אבוקדו קצוץ, יותר כוסברה, פרסקה קרם קרמה או שמנת חמוצה.
וריאציה: זהו מתכון לאפות בתנור. אתה יכול בקלות להתאים את המתכון לכיריים בדרך זו: לצרוב את חתיכות העוף תחילה בקצת שמן זית, להסיר את העוף, להוסיף את הבצל למחבת, לבשל אותם עד רך, להוסיף את השום וצ ' ילי, לבשל קצת יותר, להוסיף את העגבניות, מיץ ליים, כוסברה, ומלח, ולאחר מכן להוסיף את העוף, מעיל העוף עם הרוטב, להביא רתיחה נמוכה, לכסות, לבשל במשך 25 דקות, עם גבינה, לכסות ומבשלים במשך כמה דקות עד הגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
סלסאן בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.