צ'יפוטלה-תבשיל עוף
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם ומרק צמחוני? צ'יפוטלה-תבשיל עוף יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, בצל, ללא מלח-הוסיף עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 63%, המנה הזו טובה. נסו תבשיל עוף צ'יפוטלה, צ'יפוטלה-תבשיל עוף, ו תבשיל עוף צ'יפוטלה איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תנור הולנדי גדול המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העוף; מטגנים 7 דקות או עד להשחמה.
מוציאים עוף מהתבנית; שמור על חום.
מוסיפים בצל; מטגנים 7 דקות או עד להשחמה קלה.
להוסיף שום; ומטגנים 1 דקה.
מוסיפים תפוח אדמה ואת 6 המרכיבים הבאים (תפוח אדמה דרך צ ' ילי); מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 25 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים עוף ומלח; מכסים ומבשלים 10 דקות. מערבבים כוסברה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב.
![קסטלר קאווה רוז? הוא יין מבעבע טעים המיוצר בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על הליס לפני השחרור, הוא מספק בעקביות טעמי פרימיום.הקאווה התוססת והטנגית הזו תשתלב היטב עם רוב הטאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארטות פירות יער וגבינות רכות וקרמיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מעולה בפני עצמו.]()
קסטלר קאווה רוז? הוא יין מבעבע טעים המיוצר בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על הליס לפני השחרור, הוא מספק בעקביות טעמי פרימיום.הקאווה התוססת והטנגית הזו תשתלב היטב עם רוב הטאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארטות פירות יער וגבינות רכות וקרמיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מעולה בפני עצמו.
Casteller Cava Rosé is a delicious sparkling wine made in the traditional method, with a second fermentation in the bottle. Aged for 12 months on the lees before release, it consistently delivers premium flavors.This vivacious, tangy Cava will pair well with most any tapas, in addition to fresh fruit, berry tarts and soft, creamy cheeses. It has more than enough style and substance to be an excellent aperitif all on its own.