צ'יפס Cajun בטטה עם רוטב טבילת יוגורט
צ'יפס Cajun בטטה עם רוטב טבילת יוגורט נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, רוטב סויה, תפו " א תפוז כהה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו צ'יפס בטטה אפוי עם רוטב טבילה Sriracha, צ'יפס בטטה אפוי עם רוטב טבילה באפלו, ו צ'יפס בטטה Cajun רזה עם רוטב גבינה שום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל תפו "א לרוחב לגושים 4 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לאורכו לרצועות 1/2x1/2 אינץ'.
בשקית ניילון גדולה לאחסון מזון, מערבבים תיבול Cajun וכמון.
הוסף תפוחי אדמה; לזרוק עד מצופה שווה. במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', לארגן תפוחי אדמה בשכבה אחת.
אופים 35 עד 40 דקות, הופך פעם אחת, עד תפוחי אדמה משחימים קלות ומכרז. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.