קבב ירקות רוזמרין
קבאב ירקות רוזמרין הוא הר ד ' אובר שמגיש 4. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם מלח ופלפל, לחם פריך, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 26 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 63%. ציון זה הוא מוצק. קבב רוזמרין-לימון עם לחם שטוח, קבב חזיר רוזמרין עם שומר ותאנים, ו קבב הליבוט רוזמרין עם רוטב רומסקו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חתוך את העלים מ -5 הסנטימטרים התחתונים של כל מקל רוזמרין, והשאיר את גבעול העץ חשוף. משרים את מקלות הרוזמרין במים למשך 5 דקות.
בינתיים פורסים את הקישואים לרוחב לעיגולים בגודל 1/4 אינץ ' ורבע כל פרוסת לחם.
הרכיבו את הקבבים על ידי החלפת 1 או 2 פרוסות קישואים עם עגבנייה על גבעול הרוזמרין. כשנותר בערך סנטימטר מהגבעול שים חתיכת לחם בקצה, חנית את הצד הקראמי של הלחם. עוטפים את החלק העלים של כל מקל בנייר כסף.
מברישים את הירקות והלחם בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, וצולים עד שהירקות רכים והלחם קלוי, הופך פעם או פעמיים, בערך 6 דקות.
מוציאים את נייר הכסף ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לורן-פריר ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
![לורנט-פריר ברוט]()
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.