קבוצות ס ' מור קטנות
אם יש לכם חטיפי שוקולד חלב, פצפוצי גרהם, מרשמלו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 19%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת גבינה קטנה, בראוניז אצווה קטן, ו אצווה קטנה קולאצ'ה.
הוראות
מניחים שוקולד וקיצור בקערה חסינת מיקרוגל. מיקרוגל, לא מכוסה, בהספק של 50% למשך 45-60 שניות או עד להמסת השוקולד, תוך ערבוב פעם אחת. מערבבים פנימה מרשמלו וקרקרי גרהם. כף לכוסות מאפינס מרופדות בנייר (בערך 1/3 כוס כל אחת). מקררים במשך שעה 1 או עד המשרד.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור סמורס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.