קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

קוואגלי אלה מלגרנה (שליו עם רימון)

קוואגלי אלה מלגרנה (שליו עם רימון)
קוואגלי אלה מלגרנה (שליו עם רימון) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 354 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, נענע, יין מרסלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכרים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. נסו קווגלי קון פנקטה (שליו עם פנקטה), שליו מזוגג רימון עם פריזה ועלי נבט בריסל, ו שליו בגריל עם רוטב מנגל רימון-תפוז וטאבולי עם קינואן וקייל מגורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד 1 1/2 כוסות זרעי רימון, מיץ רימונים, מיץ תפוזים, מרסלה, נענע וגרידת תפוז בקערת זכוכית או קרמיקה גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
זרעי רימוןזרעי רימון
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מוסיפים את שליו, ולהפוך מעיל שווה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מוציאים את השליו מהמרינדה ומייבשים עם מגבות נייר. מתבלים את השליו מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. מסננים את המרינדה, שומרים את הנוזל וממלאים את השליו בזרעי הרימון. עוטפים כל שליו בפרוסת פנקטה 1.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שליושליו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את שליו 4 בכל פעם בשמן החם עד להזהבה מכל הצדדים, 5 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שליושליו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מניחים את השליו לתבנית צלייה גדולה בשכבה אחת; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים למחבת את ציר העוף והמרינדה הנוזלית השמורה, ומביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מצטמצם למחצית מנפחו המקורי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
יוצקים את הרוטב על שליו.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
אופים את השליו בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד בעצם והמיצים מתבהרים, 10 עד 15 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
יוצקים את המיצים מתבנית האפייה חזרה למחבת; מכסים את השליו בנייר אלומיניום ושומרים על חום. טועמים את המיצים, ומוסיפים מיץ תפוזים נוסף ויין מרסלה אם רוצים. מערבבים פנימה את קטעי התפוז ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים כמה דקות עד חם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
יוצקים את הרוטב וקטעי התפוז על השליו, ומפזרים 1/2 כוס גרעיני רימון להגשה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
שליושליו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות