קוואגלי אלה מלגרנה (שליו עם רימון)
קוואגלי אלה מלגרנה (שליו עם רימון) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 354 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, נענע, יין מרסלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכרים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. נסו קווגלי קון פנקטה (שליו עם פנקטה), שליו מזוגג רימון עם פריזה ועלי נבט בריסל, ו שליו בגריל עם רוטב מנגל רימון-תפוז וטאבולי עם קינואן וקייל מגורר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 1 1/2 כוסות זרעי רימון, מיץ רימונים, מיץ תפוזים, מרסלה, נענע וגרידת תפוז בקערת זכוכית או קרמיקה גדולה מאוד.
מוסיפים את שליו, ולהפוך מעיל שווה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות.
מוציאים את השליו מהמרינדה ומייבשים עם מגבות נייר. מתבלים את השליו מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. מסננים את המרינדה, שומרים את הנוזל וממלאים את השליו בזרעי הרימון. עוטפים כל שליו בפרוסת פנקטה 1.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את שליו 4 בכל פעם בשמן החם עד להזהבה מכל הצדדים, 5 עד 8 דקות בסך הכל.
מניחים את השליו לתבנית צלייה גדולה בשכבה אחת; מניחים בצד.
יוצקים למחבת את ציר העוף והמרינדה הנוזלית השמורה, ומביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מצטמצם למחצית מנפחו המקורי.
אופים את השליו בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד בעצם והמיצים מתבהרים, 10 עד 15 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
יוצקים את המיצים מתבנית האפייה חזרה למחבת; מכסים את השליו בנייר אלומיניום ושומרים על חום. טועמים את המיצים, ומוסיפים מיץ תפוזים נוסף ויין מרסלה אם רוצים. מערבבים פנימה את קטעי התפוז ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים כמה דקות עד חם.
יוצקים את הרוטב וקטעי התפוז על השליו, ומפזרים 1/2 כוס גרעיני רימון להגשה.