קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלו ואספרגוס ברוטב בורסין

קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלו ואספרגוס ברוטב בורסין
קליפות פסטה עם פטריות פורטבלו ואספרגוס ברוטב בורסין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. אם יש לכם אספרגוס, פלפל בורסין גבינה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלה ורוטב בורסין, קונכיות פסטה לתינוקות עם אספרגוס ורוטב מרינרה, ו פגזים ממולאים עם פטריות ריקוטה, תרד ופורטובלו.

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, ממיסים את החמאה ומחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חותכים את כובעי הפטריות לשניים, ולפרוס 1/4 אינץ ' עבה. מבשלים פטריות במחבת 8 דקות, או עד רך משחימים קלות. מתבלים במלח. מערבבים את מרק העוף וגבינה בורסין. להפחית חום ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Boursinגבינה Boursin
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים פסטה פגז ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5
מניחים את האספרגוס לתוך הסיר, ולהמשיך לבשל 5 דקות, עד הפסטה היא אל דנטה ואת האספרגוס הוא רך; ניקוז. לזרוק עם רוטב פטריות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת