קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

בטן חזיר מזוגגת עם רוטב ברביקיו ג'ינג'ר

בטן חזיר מזוגגת עם רוטב ברביקיו ג'ינג'ר
המתכון מזוגג חזיר בטן עם רוטב ברביקיו ג'ינג'ר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 4 שעות ו-25 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם זנגביל, מלח כשר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בטן חזיר מזוגגת הדר, קפה-אפרסק זיגוג חזיר בטן, ו נתחי בשר חזיר מזוגגים בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 2 כפיות מלח והסוכר החום בקערה. לשפשף את החזיר עם תערובת הסוכר החום. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות, או בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חזירחזיר
מלחמלח
עוטףעוטף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
1
מחממים את שמן הירקות בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיף את השום, ג ' ינג ' ר פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
4
מוסיפים את הקטשופ, מיץ תפוחים, רוטב צדפות, חומץ, אבקת חרדל ו-1/4 כפית מלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
רוטב צדפותרוטב צדפות
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
קטשופקטשופ
חומץחומץ
רוטברוטב
מלחמלח
5
תן מגניב 15 דקות, ולאחר מכן להעביר לבלנדר מחית עד חלקה. הניחו בצד רבע מהרוטב למנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
הסר את בטן החזיר מהמקרר כ -30 דקות לפני הצלייה. מחממים גריל בינוני, ואז להתכונן חום עקיף: עבור גז, לכבות את המבערים בצד אחד. עבור פחם, לדחוף את הגחלים לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מניחים מחבת טפטוף מתחת לסורגים בצד הקריר של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותרקריר יותר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
8
מברישים את הסורגים גריל עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מניחים את החזיר בצד הקריר של הגריל (חום עקיף) ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד מזלג מכרז אבל לא מתפרק, 2 שעות, 30 דקות עד 3 שעות, צחצוח עם הרוטב מדי פעם בשעה האחרונה של הבישול. להעביר את החזיר לצד החם יותר של הגריל (חום ישיר) ומבשלים, מפנה וצחצוח עם רוטב יותר, עד מזוגגים קל חרוך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 20 דקות. חותכים את בטן החזיר ומגישים עם לחם תירס ורוטב שמורות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
לחם תירסלחם תירס
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
צילום: יונהי קים

מרכיבים

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

יין זינפנדל ורוזה הם בחירה מצוינת לברביקיו. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מאחז הר האוול זינפנדל. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
מאחז הר האוול זינפנדל
מאחז הר האוול זינפנדל
# 67 Wine Spectator Top 100 של 2008"צפופה ועוצמתית, אך עשירה להפליא, גמישה ומובנית היטב בליבה. מציע ניחוחות של פטל שחור, אדמה טרייה וקלי סמוקי, עם ברי בר בשלים אך ממוקדים, מוקה-אספרסו ופלפל לבן טעמים. לשתות עכשיו עד 2012. 950 מקרים שנעשו.צופה ביין93 נקודות